musesofmetal

Subtitle

Blog

En snabb introduktion till gelnaglar

Posted by [email protected] on March 29, 2014 at 4:45 AM

You need Adobe Flash Player to view this content.


Det finns flera olika sätt du kan göra dina naglar längre och finare. Nail extensions kan komma till hands när du behöver några riktigt fina naglar, men kan inte vänta för dem att växa ut. Till exempel, du kan ha brutit bara en nagel och dåligt behöver du en quick fix-lösning. Här är där nail extensions komma till hands. Du kan välja mellan olika alternativ såsom akrylnaglar eller gelnaglar. Denna artikel kommer att introducera dig till gel naglar, som ökar i popularitet mycket snabbt.

Gelnaglar är mycket intressant. En gel nagel kit består av många olika poster, och de omfattar gel borstar, tips, buffertar, filer, UV-ljus, gel rengöringsmedel, gel våtservetter och mer. Alla verktyg som är avsedda att utföra tre grundläggande funktioner.

 

Formning och bildar spiken.

Verktyg som filer och tips kan användas till att forma nageln som gel spik botemedel. Ansökningsprocessen gel spik är ett snabbt och enkelt. Starta genom att tillämpa det första lagret och forma det följaktligen. Ge det 3 till 4 minuter för att bota innan det andra lagret. Igen, forma nageln som du applicera gelen. Efter ansökan av det tredje lagret är gel spiken klar. Hela processen tar ca 20 minuter eller så.

 

Polering och forma naglarna.

När gel naglar har botat ordentligt, kan du fortsätta att arbeta med dem med filer och buffertar. Gel naglar har en naturligt glansig look. En snabb polska är allt som behövs för att göra naglarna ser helt naturliga. Filer kan användas för att jämna och forma kanterna på naglarna. Det är en bra idé att skapa längre gel naglar så att du lämnar utrymme för misstag.

 

Rengöring av gelen.

Du kan använda gel rengöringsmedel eller vindrutetorkare att rensa bort gel naglar eller ta bort lager så att du kan bygga naglar.

 

Gelnaglar skapandeprocessen är en kombination av ovanstående 3 funktioner. Kom ihåg att förbereda dina naglar innan gel. Tvätta dina naglar och ta bort all smuts. Torka dem före den faktiska tillämpningen av gel. Deras främsta styrka är att de är mycket lätt att applicera, och processen tar väldigt lite tid. För dem som har bråttom, är detta den perfekta lösningen. Gel botemedel naturligt, och det finns inget kladd.

 

Om du har för vana att bita naglar, kanske är nu det dags att överväga avvänjning helt! Det spelar ingen roll vilken nagel förlängning metod du väljer om du har denna otäck vana. Du kommer att skada de nail extensions. För att göra saken värre, kan du hamna lider av förgiftning om du konsumerar någon gel eller lim som du lyckas tugga bort naglarna.

Men om du kan hålla dina tänder från naglarna, gel naglar erbjuder en stor spik förlängning lösning för någon upptagen Dam.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments